Ny uppdatering ivf 2019

Som ni alla kanske vet har jag inte uppdaterat på sjukt länge. Dels beror det på att det har vart tufft samt inte så mycket att uppdatera.

Lite kort, när vi skulle sätta in det färska ägget så gick det inte pga att dem inte kom in med katetern (tror det beror på att jag gjorde ks innan så tjock vävnad låg i vägen).
Sen skulle jag invänta min mens för att öppna upp så katern kom in vilket blev ett lyckat resultat, därefter skulle vi invänta ägglosningen. Där fick vi lite problem då positiv ägglosningsticka vart på en måndag, det innebär att vi skulle sätta in fryst ägg på söndag (6dagar senare) men kliniken har stängt helger. Vilket innebar att vi fick vänta på en ny mens för att komma in till kliniken igen för att kolla så det såg bra ut va där i onsdags den 26/6.

Nu ska vi vänta på ägglosning igen, vilket som blev positivt idag :D. Så på måndag ringer vi in till kliniken för att boka 2 tider på fredag. Men med våran tur kommer det säkert vara fullt :/. Men vi håller tummarna på det bästa.


Anledningen till att vi måste boka upp 2 tider är för dem måste testa igen innan dem tinar upp ägget så dem kommer in med katetern, sedan ska dem tina uppägget för att göra insättning, vilket som tar 2 timmar för att tina. Men men det blir nog bra allt när det är klart :)

Kommer uppdatera igen på fredag beroende på hur pigg man är efter all morfin man får...

Trevlig helg håll tummarna nu att vi lyckas denna gång med <3


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ultrljud på äggblåsorna

Ägguttag